Kwaliteit

TenCate.png

De voortenten van Doréma zijn gemaakt van het hoogwaardige tentdoek van TenCate Outdoor wat een optimale bescherming biedt voor jarenlang kampeerplezier.

DormaTex TenCate AllSeason Design: tentdoek exclusief ontwikkeld voor Doréma. Makkelijk te reinigen & lange levensduur dankzij een unieke structuur met een polyester coating.

YKK.png

Doréma maakt uitsluitend gebruik van de kwaliteitsritsen van YKK en Optilon

SIOEN.png

Het gebruik van technisch hoogwaardige PVC materialen van SIOEN maakt onze voortenten eenvoudig afwasbaar en duurzaam.

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiks­vriendelijk product en, na controle door onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma ­Kwaliteit-Certificaat.

Onze voortenten en luifels ontwikkelen en  produceren wij in onze eigen ateliers in Europa.  Ze worden gemaakt van uitsluitend  de beste materialen, zorgvuldig verwerkt door ervaren vakmensen en gecontroleerd door speciaal geschoolde kwaliteitsmedewerkers.

TENCATE TENTDOEK

Zorgeloos kamperen valt of staat met de kwaliteit van het tentdoek, daarom kiest Doréma voor het doek van TenCate. Het TenCate All Season materiaal is topkwaliteit waar je vele jaren plezier aan zult beleven, ook voor seizoen gebruik. Het Ten Cate All Season materiaal onderscheidt zich door de volgende eigenschappen:

  • Duurzaam
  • Vormvast
  • Vuilwerend
  • Kleurecht
  • Waterafstotend
  • Sterk
  • Zonwerend
  • Vochtregulerend

Bekijk onze collectie en zie de producten waarin het Ten Cate All Season materiaal wordt gebruikt.

Kwaliteit certificaten

aluframe-easygrip-nl

Standaard EasyGrip buisklemmen op aluminium frame voor extra opzetgemak.

staalframe-easygrip-nl

Standaard EasyGrip buisklemmen op stalen frame voor extra opzetgemak

easy-air-frame-nl

Eenvoudig en stabiel lucht frame.

safelock-system-nl

Voorbereid op gebruik van de
SAFELOCK stormbanden set voor extra stabiliteit.