Over ons

Doréma is sinds 1987, al 35 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Wij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans en campers.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeer product. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het makkelijk om de ideale voortent te kiezen die past bij jouw gezin en de wijze waarop je je vakantie besteedt. Dit dankzij ons ruime assortiment van royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent je altijd verzekerd van optimaal  gemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Een professioneel dealernetwerk met landelijke dekking biedt een helpende hand bij de zoektocht naar een nieuwe Doréma voortent.