Nieuws

Air is easy

Voortenten zijn er in verschillende soorten en maten én met verschillende frames. Ga je voor gemak? Dan is ons Easy Air Frame een prima optie! Geen gepuzzel met framedelen maar optimaal gemak bij het opzetten. Kwestie van doorvoeren, oppompen, afspannen en klaar!

Lees verder »

Help! Schimmel op mijn voortent!

Wanneer er stippen aan de binnenzijde van een tent ontstaan is dit een vorm van schimmel. Ondanks dat u misschien goed geventileerd heeft kan er tijdens temperatuurschommelingen tussen dag en nacht condensvorming ontstaan waardoor er een schimmel in het materiaal kan ontstaan.

Lees verder »

Love is in the AIR

Love is in the Air! En niet alleen 14 februari maar de hele maand februari geeft Doréma 15% korting op onderstaande airtenten uit ons portfolio! Ga voor advies op maat naar Coppens Rekreatie in de showroom zijn diverse airtenten te bekijken.

Lees verder »

Beste voortenten voor Hobby Beachy

De Beachy van Hobby is een trendy caravan met een uniek design. Niet elke voortent past echter goed aan deze caravan. Doréma heeft uiteraard ook voor dit model genoeg keus. Zowel air als frame en voortent en luifel, er is keus genoeg!

Lees verder »

Opbouwservice

Steeds vaker krijgen we de vraag of we kunnen helpen met het goed opzetten van tenten op de camping. Met name kampeerders op leeftijd of mensen met een wat uitgebreider frame hebben soms moeite om de tent echt goed op te zetten. Dan biedt onze opbouwservice een uitkomst!

Lees verder »