Vind uw dealer

Overzicht

Voortentluifel Locarno Plus
NU VANAF
€ 436,-
305,-

Voortentluifel Locarno Plus

Extra leefruimte in optima forma

Deze luxe universele voortent luifel is speciaal ontworpen voor bevestiging aan de voorzijde van uw voortent. De Locarno luifel is bovendien voorzien is van uitritsbare zijwanden met raam.

Locarno Season
NU VANAF
€ 847,-
593,-

Locarno Season

Nieuwe voortentluifel geschikt voor seizoensgebruik

Het extra stevige Ten Cate All Season tentdoek en het versterkte 25mm luifelframe zorgen voor extra stabiliteit en maken deze voortentluifel bij uitstek geschikt voor seizoensgebruik. 

Octavia Luifel
NU VANAF
€ 513,-
359,-

Octavia Luifel

Luifel met de futuristische look van de Octavia

Op speciaal verzoek van vele relaties heeft Doréma voor de designtent Octavia een speciale voortentluifel ontwikkeld, waardoor de futuristische look van de Octavia, ook bij gebruik van een voortentluifel, behouden blijft. De diepte van 220 cm zorgt voor extra bescherming tegen de zon of regen.

Voortentluifel Pagode
NU VANAF
€ 244,-
171,-

Voortentluifel Pagode

Extra leefruimte in optima forma

Deze luxe universele voortent luifel is speciaal ontworpen voor bevestiging aan de voorzijde van uw voortent. De Pagode is een dakluifel. Deze luifels zijn gemaakt van het sterke Ten Cate All Season tentdoek.

Voortentluifel Palma
NU VANAF
€ 211,-
148,-

Voortentluifel Palma

Riante uitbreiding van uw voortent

De voortentluifel Palma past aan bijna alle Doréma voortenten en Multi Nova’s vanaf modeljaar 2007. De Palma wordt door middel van een kunststof koppelprofiel aan de petluifel van de voortent bevestigd.

Eerste« Vorige123Laatste