Vind uw dealer

Doréma helpdesk

 

 

 

 

Camping accessoires

Klik hier en bekijk ons ruime assortiment kampeer, caravan en auto accessoires.

 

ACTIEVE VUTTERS EN/OF GEPENSIONEERDEN

Doréma Rekreatie B.V., producent en leverancier van caravanvoortenten, zoekt flexibele mensen met een goede gezondheid, humor en die goed in teamverband kunnen werken.

Werkzaamheden:

Elk voor- en najaar worden onze voortenten op- en afgebouwd bij onze dealers en op beurzen. U brengt materialen van ons distributiecentrum in Doetinchem naar de bestemming, bouwt de voortenten op of af en brengt de materialen weer terug. De werkzaamheden zijn divers en kunnen soms intensief zijn.
 
Houdt u van kamperen en vindt u het niet erg om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar u!
 
U komt terecht in een enthousiast en gezellig team van ‘Handige Maatjes’. Op het kantoor van Doréma zorgen wij ervoor dat u zich direct thuis voelt en uiteraard staat hier financiële vergoeding tegenover.
 
Heeft u interesse om bij ons aan de slag te gaan of heeft u vragen over bovenstaande? Neem dan contact op met Martine Groot Wassink. Martine is te bereiken via onderstaande contactgegevens:
 
Doréma Rekreatie B.V.
Havenstraat 43 - 45
7005 AG  DOETINCHEM
0314 - 34 26 73
m.groot.wassink@dorema.nl
 

Bedrijfsinformatie
Doréma Rekreatie B.V. is sinds 1987 producent van en groothandel in caravanvoortenten, -luifels en campingaccessoires. De productie heeft plaats in twee moderne fabrieken in Slovenië. De verkoop, vanuit eigen verkoopkantoren in Doetinchem, Castleford (UK) en Düsseldorf, loopt via professionele netwerken van caravandealers en kampeerspeciaalzaken in vrijwel alle Europese landen. Doréma timmert qua markt- en productontwikkeling behoorlijk aan de weg. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit gekoppeld aan enthousiasme, een sterke betrokkenheid, teamgeest en een ‘hands-on’-mentaliteit.